Uniek vergaderen in historisch Delft

Ontdek de bijzondere combinatie van historie en innovatie op onze unieke vergaderlocatie in het centrum van Delft. Stap door onze poort en betreed de oude artillerieopslag van Delft. Een plek met een rijke historie, waar inmiddels door innovatieve startups wordt gewerkt aan een duurzame toekomst.

Onze locatie is geschikt voor zakelijke groepen tot 75 personen en biedt met verschillende ruimtes alle mogelijkheden voor een vergadering, evenement, workshop of creatieve team sessie. Iedere ruimte heeft zijn eigen kenmerken, maar ze zijn zo ingericht om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Bij Buccaneer Delft brengen wij jouw vergadering tot leven

Haal een frisse neus op ons binnenplein, maak kennis met verschillende innovatieve startups gevestigd op ons terrein of hoor meer over het verleden van deze bijzondere plek. Daarnaast combineer je jouw vergadering of evenement met een goed verzorgde lunch, borrel of diner bij restaurant Kruydt op ons terrein.

Onze locatie bevindt zich aan de rand van het historische centrum van Delft en is goed bereikbaar. Zo is de locatie gemakkelijk bereikbaar met de auto, dankzij de nabijheid van de snelweg (A13) en is er voldoende openbare parkeergelegenheid tegenover de locatie. Daarbij ligt het centraal station van Delft op tien minuten lopen van onze locatie.

Vergaderzalen

Restaurant Kruydt - meeting rooms

Restaurant Kruydt

Maak kennis met onze buurman op het terrein: restaurant Kruydt, een aanrader voor al onze gasten. Bij Kruydt ervaar een combinatie van heerlijke, seizoen gerechten, vergezeld met unieke wijnen in een prachtige ambiance. Door onze samenwerking met Kruydt geven wij jouw vergadering of evenement net wat extra smaak.

Ruimtes voor jouw evenement

Een unieke vergader locatie in historisch Delft

Alle faciliteiten voor vergaderingen of evenementen tot 75 personen

Combineer een vergadering of evenement met een lunch en/of diner bij restaurant Kruydt

Combineer vergaderen met een rondleiding over ons terrein; stap terug in het verleden en ontmoet innovatieve bedrijven die werken aan een duurzame toekomst

Huur een vergaderzaal

Wil jij vergaderen bij de Buccaneer of organiseer jij hier jouw volgende evenement? Neem dan contact op met Carlien van der Zwet, onze officemanager.