BMO Offshore – Internship WebdesignVisit BMO Offshore

BMO Offshore is een jong bedrijf dat data analyseert en levert aan de grote spelers in offshore wind door heel Europa. Met onze data wordt dagelijks het vervoer van mensen en materiaal voor de bouw en onderhoud van windparken veiliger en efficiënter gemaakt. Een belangrijk onderdeel van BMO is ons eigen meetsysteem aan boord van schepen. Wij verwerken deze gegevens en presenteren ze vervolgens weer aan de klant in de vorm van een webapplicatie. In deze applicatie kan de klant ook aanvullende informatie invullen over operaties die ze op de dag doen.
Deze webapplicatie is dus een essentieel onderdeel van ons product, en is gebouwd in Angular 2+. Voor deze applicatie zijn wij op zoek naar een stagiair die ons komt helpen om de webapplicatie er modern en logisch uit te laten zien.

Deze opdracht omvat het verbeteren van de algehele lay-out, alsmede het helpen van stijlen van verschillende datasets. Inzicht van een designer is gewenst om een consistente stijl te creëren, waarbinnen het voor gebruikers fijner, simpeler en intuïtiever is om data in te voeren en te consumeren.
Wij veronderstellen daarom dat de stagiair:

  • Kennis heeft van web desig
  • Goed overweg kan met HTML en CSS
  • Ervaring heeft met Bootstrap
  • Ervaring heeft met verbeteren van UI/UX
  • Ervaring met chartjs of andere JS charting libraries is gewenst
  • Ervaring met Angular 2+ is gewenst
  • Ervaring met Git scoort bonuspunten

Wil je ook een bijdrage leveren aan de groene revolutie en met ons het product naar een hoger niveau tillen, neem dan contact met ons op!

Stuur je CV naar: info@bmo-offshore.com

Heb je nog vragen over de vacature? Stel deze gerust: Aneela Mujahid +31 6 83 89 87 05

Will je meer weten over BMO Offshore? 

Visit BMO Offshore