Met de benoeming van de Delftse burgemeester en oud-minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt tot gezant voor de maritieme maakindustrie heeft de Nederlandse regering deze sector op de politieke agenda gezet. De afgelopen maanden stonden in het teken van bezoeken aan sleutelfiguren binnen de maritieme maakindustrie. De uitkomst van al deze gesprekken is vertaald in een sectoragenda die op 26 oktober aan de Nederlandse overheid gepresenteerd wordt.
 
Nu is het tijd om deze inzichten, kansen en strategieën te delen. Na de presentatie aan de overheid op 26 oktober willen wij graag met jullie in gesprek over hoe we de sectoragenda succesvol kunnen uitvoeren en of/wat er eventueel nog ontbreekt. We hebben hiervoor sterke verbindingen binnen de sector nodig en we denken dat de Buccaneer de perfecte plek is om hiervoor de basis te leggen.
 
Op maandag 20 november organiseren wij hiervoor een Partnermeeting op de Buccaneer in Delft. We zijn verheugd om te kunnen meedelen dat Thecla Bodewes (Boegbeeld Topsector Water & Maritiem) en Annet Koster (Directeur van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR)) op deze bijeenkomst hun perspectief op de sectoragenda zullen delen. Uiteraard zal er voldoende ruimte zijn voor interactie, want we horen ook graag jullie mening en inzichten.
 
Tot slot zal Marja van Bijsterveldt de meeting afsluiten en zal er gesproken worden over de verdere uitvoering van de sectoragenda.
 
Meld je aan voor deze exclusieve kans en ga met ons de dialoog aan over de toekomst van de maritieme maakindustrie!

RSVP

PROGRAMMA & SPREKERS

Wanneer: maandag 20 november, start om 16:30 uur
Waar: Buccaneer Delft, Paardenmarkt 1, 2611 PA Delft
 
Programma

16:30 – 17:00 uur Inloop met een hapje eten
17:00 – 19:15 uur Plenair programma:

19:30 – 21:00 uur Netwerkdiner